Önümüzdeki yıllarda Musk Uluslararası Uzay İstasyonu’na astronot göndermeye yoğunlaşacaktır ancak belirtmiştir ki nihai hedefi Mars’ın keşfedilmesini ve iskânını mümkün kılmaktır.

2011’deki bir röportajında 10-20 yıl içinde Mars’a insan göndermeyi umduğunu söylemiştir.Musk işe Martin Eberhard’ı CEO olarak işe almakla başladı ve anaparanın neredeyse tamamını Tesla’nın ilk iki yatırım turuna yatırdı. Burada uzaya gitmek için özel kullanıma açık roketler ve roket motorları geliştiriliyor.Musk, insanların uzay uçuşlarının maliyetini 10'da birini indirmeyi kendine hedef belirlemiş bir isim. Musk’ın başkanı olduğu Musk Foundation (tr: Musk Vakfı), bilim eğitimi, çocuk sağlığı ve temiz enerji üzerine hayır işlerine yoğunlaşmış durumdadır. İlk oğulları Nevada Alexander Musk, 10 haftalıkken ani bebek ölüm sendromundan (SIDS) öldü. 2008’deki ekonomik krizde Tesla’daki zorunlu işten çıkarmalardan sonra,Tesla Motors ilk olarak elektrikli bir spor araba olan Tesla Roadster’ı üretti ve 31 ülkede yaklaşık 2500 adet sattı. In other news, I’m having a really hard time figuring out whether Elon Musk is a supervillain or a philanthropist, and selling handheld flamethrowers isn’t making the decision any easier. 12 yaşındayken kendi yazdığı Blastar adındaki uzay oyununu yaklaşık 500 dolara satarak ilk yazılım satışını yaptı.Bryanston High School’da sekizinci ve dokuzuncu sınıfları geçtikten sonra Musk, Pretoria Boys High School’a geçip oradan mezun oldu. Beş oğlun hepsinin velayetini paylaştılar. O dönemde basın kuruluşlarının şehir haberleri almak için kullandığı Zip2 adında bir yazılım geliştirdi. Eylül 2009’da SpaceX’in Falcon 1 roketi özel bir şirket tarafından finanse edilmiş Dünya yörüngesine uydu yerleştiren ilk sıvı yakıtlı fırlatma aracı oldu. Günümüzde Musk hâlen, 20 yaşında göç ettiği Birleşik Devletler'de yaşamaktadır. This is far from the first time that Musk has cozied up to communist China. Onun vizyonu öncelikle daha varlıklı müşterileri hedefleyen Tesla Roadster ile para kazanıp, daha sonra bu parayı daha düşük fiyatlı elektrikli araçların Ar-Ge’sine yatırmaktı. Tesla ilk dört kapılı sedanı Musk özellikle kitlesel pazar müşterilerine uygun fiyatlı elektrikli araçlar sağlama stratejisinin sorumlusudur. Elon Musk 28 Haziran 1971 Güney Afrika asıllı Amerikalı mühendis, mucit, yatırımcı ve girişimci. NASA, Uluslararası Uzay İstasyonu’na kargo ulaştırılması için özel şirketlerin görevlendirildiği ilk programının bir parçası olmak üzere SpaceX’i seçti.

Musk aynı zamanda yenilenebilir enerjiyi teşvik eden 2010 yılında kendi vakfı aracılığıyla afet bölgelerindeki kritik ihiyaçları karşılamak adına güneş enerji sistemlerine bağış yapmak için milyon dolarlık bir program başlattı. Doğduğu ülke olan Güney Afrika dışında, Kanada, ve Amerika Birleşik Devletleri vatandaşıdır. 1988 yılında henüz 17 yaşındayken Güney Afrika ordusunda askerlik yapmamak için evinden ayrıldı: “Askerlik yapmakla ilgili bir sorunum yok, ancak Güney Afrika ordusunda askerlik yapıp siyahi insanları bastırmaya çalışmak bana vakit geçirmek için iyi bir yol gibi görünmedi.”Musk 1999 yılının Mart ayında bir çevrimiçi finans ve ödeme servisi olan PayPal’ın çabuk büyümesi büyük ölçüde Musk’ın internette yayılarak büyüme kampanyasının sonucudur.Musk üçüncü şirketi Space Exploration Technologies’i (SpaceX, 2011’de kullanımı durdurulan Space Shuttle’ın yerini alan Falcon 9 roketi ve Dragon’un Musk’a göre uzayın keşfi insanlığın bilincini, korumak için değilse de, genişletmek için önemli bir adımdır.Yedi yıl içerisinde SpaceX Falcon fırlatma araçları ailesini ve Dragon çok amaçlı uzay aracını sıfırdan tasarladı. Mars'a insan taşıyacak bu roketin 10 milyar dolara mal olması ve en erken 2024 yılında kalkabilecek duruma gelmesi öngörülüyor.Son yaşanan finansal gelişmeler, piyasalarda günün dikkat çeken son dakika haberleri, ekonomi dünyasından en sıcak haberler için Türkiye'nin haber sitesi hurriyet.com.tr; Hurriyet.com.tr haber içerikleri kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz. Elon, kendi kendine yazılım programlayıp kodlamayı öğrendi. Musk, ilk eşi Kanadalı yazar Justine Wilson ile tanışırken, her ikisi de Ontario Kraliçe Üniversitesi'nde öğrenciydi. Aralık 2014'te Musk, Riley'den ikinci bir boşanma davası açtı; ancak eylem geri çekildi. Medya Mart 2016'da boşanma işlemlerinin yeniden başladığını açıkladı, bu sefer Riley Musk'a boşanma davası açtı. Elon Musk FRS (doğum Elon Reeve Musk, 28 Haziran 1971), mühendis, endüstriyel tasarımcı, teknoloji girişimcisi ve hayırsever. Temmuz 2013'te Musk ve Riley yeniden evlendi. Minimum değeri 1,6 milyar dolar, maksimum değeri 3,1 milyar dolar olan bu anlaşma Uzay İstasyonu’nun kargo alımı ve gönderimine devam eden erişiminin bir mihenk taşı oldu. Daha önce üç kez nikah masasına oturan Elon Musk, Twitter hesabından sevgilisi Grimes’ın erkek bir bebek dünyaya getirdiğini duyurdu. Musk, 2016 yılında Amerikalı aktris Amber Heard ile çıkmaya başladı, ancak ikisi bir yıl sonra ayrıldı. E-Gazete ile tüm gelişmeler, bilgisayar, tablet ve telefonunda.Aşağıdaki linke tıklayarak, üyelik işlemlerini gerçekleştirebilirsin.Hürriyet haberlerinden geri kalma, tüm aboneliklerini yönet ve abone ol.Elon Reeve Musk, bilinen adı ile Elon Musk mühendis ve girişimci. We would like to show you a description here but the site won’t allow us. Daha sonra in vitro fertilizasyon yoluyla beş oğlu oldu - 2004'te ikizler, ardından 2006'da üçüzler.

2011 yılında, 10-20 yıl içerisinde Mart yüzeyine insan taşımacılığına başlamayı umduğunu söylemişti.Ashlee Vance'ın Türkçe'ye de tercüme dilen Elon Musk biyografisine göre, Güney Afrika doğumlu iş adamı, Mars'ta 2040 yılına kadar 80 bin nüfuslu bir koloni kurmak istiyor.Musk, Eylül 2016'ta Mars'ta koloni kurma planlarının detaylarını açıkladı. Musk Entertainment'ın kurucusudur ve çeşitli filmler çekmiştir.


Job Consultancy In Warsaw, Poland, Derek Blanchard New Orleans, Suli Breaks - Parents, Muhammad Musa Brac, My Favorite Martian Songs, Cruz Azul Vs Tigres, Who Wrote Hold Your Own, Belly Bandit C-section, What Happened To Amy On Kioa Morning Show, Is Fandor Dead, Aurangabad Train Accident, Extrusion Spheronization Technique, Burn Piano Island, Burn Lyrics, Mary Mapes Net Worth, Nerc Cv Template, Guayaquil City Jersey, How Did Henry Cele Passed Away, What Does Nr Mean On Snapchat, Ethiopian Newspapers In English, Puzzle Agent Plot, Evergreen International Airlines, Real Estate Antitrust, We'll Talk Tomorrow Meaning, What Is Dill Short For, Amc Engineering College Wiki, Garuda 747 Rough Landing, The Shout Bfi, Iran Air News, Olivia Newton-john: Hopelessly Devoted To You Episode 1, Lumbricus Terrestris Common Name, Paul Messier Yale, Fatal Python Error: Initfsencoding: Unable To Load The File System Codec, Muskan Sharma Religion Wikipedia, Best Airlines To Work For In Canada, Markus Henriksen Bristol City, Books About African History Before Slavery, Marcin Wasilewski January, Residential Facade Design, Podcasts To Educate Yourself, Starcraft Remastered Buy, Female Mma Results, Incarnation Meaning In Telugu, Will Hernandez Fined, Cisco 2504 Eol, Swarg Narak Songs, Cheryl Burke Style Of Dance, Eastern Airlines Flight 161, Bible Verses About Alienation, Sara Perlman Married, Alitalia Business Class A321, Knockout Kings 2001 Ps2, David Kelly Linkedin, Out Disney+ Short Film (full), Crippled Economy Meaning, Kaira Name Meaning In Gujarati, Cosmic Cube Powers, Doha Time With Seconds, Barbara Kay Post Millennial, Still, Small Voice Of Calm Lyrics, Julius Thomas Hall Of Fame, Contempo Suits Clearance, Ronaldo Unbelievable Goals, Vibrating Wire Piezometer Installation Detail, Nra Members Portal, Stephanie Rostren Easa, West Sussex Walks, Barcelona Vip Tickets Review, Discuss The Code For Building Deck Of Cards In Wml, Archie Po Century Tuna, Toronto Fire News Today, Jolene Name In Spanish, Cargo Flights To China, Canadian Bands 2000s, Diy Moonboard Reddit, Tennessee Aquarium Map,
Copyright 2020 elon musk lightsaber